Monday, July 20, 2015

De gebreide poef, voor een knus interieur





Een leuk alternatief voor een stoffen voetenbankje is een gebreide poef. Ben je creatief en handig, dan kan je online opzoeken hoe je zelf een poef breidt. Kies je kleur (of wil je het nog wat unieker, verschillende kleuren), kies de vulling en laat d ebreifreak in jezelf maar gaan.

Maar is dit teveel werk, en zie je het niet zitten om uren lang te breien, of heb je geen idee hoe ook maar te beginnen breien. Weet je dat je er gewoon niet het geduld voor hebt. Ga dan eens op zoek naar poefs in de webshops online. 

De gebreide poef is steeds meer in de mode en kan veel vormen en maten aannemen, om nog niet te spreken over de kleuren. Ook kan je kiezen welk patroon je wil en of je het volledig uit garen wil of dat je houten voetjes leuk vind, of juist deels stof, deels garen. 

Is de poef bedoeld om gewoon je voeten op te leggen, of eerder om op te zitten, hoe groot kan hij zijn, hoe ziet de rest van je interieur eruit?  Een paar dingen om over na te denken en die je kunnen helpen om jouw perfecte poef te vinden.  

No comments:

Post a Comment